TÄYDELLINEN 'AVAIMET KÄTEEN' TOIMITUS

Mitä maahantuontipalvelu sisältää:

  • Etsimme asiakkaan toiveiden mukaisen auton
  • Selvitämme kaupankohteen taustat ja huoltohistorian
  • Tarkastamme auton paikan päällä, sisältäen visuaalisen tarkistuksen, koeajon, OBD vikakoodien luvun sekä kaikkien varusteiden tarkistuksen ja testauksen. Lisäksi kuvaamme auton.
  • Hoidamme kommunikaation myyjään.
  • Valmistelemme kaupat ja siihen liittyvät dokumentit.
  • Hoidamme auton rahdin Suomeen
  • Hoidamme myös auton tullauksen ja rekisteröinnin ja siihen liittyvät paperityöt.
  • Toimitamme auton kotiovelle avaimet käteen toimituksena.
  • Palvelun hinta vain 2000,- + alv. Sisältäen kaiken.

Toimitusaika noin 2 viikkoa sopivan auton löytymisestä.

 

Asiakaskokemuksia Bioautotuonnista

Tällä kertaa autokaupoilla oli hieno fiilis. Suosittelen kaikille Bioautotuonnin ystävällistä ja asiantuntevaa avaimet käteen -palvelua.  Aloitettiin kartoittamalla mun ihanneauto, minkälaiset on mun tarpeet ja mihin hintahaarukkaan tähdätään. Pasi kävi läpi Ruotsin tarjonnan ja valitsi muutaman mulle katsottavaksi. Noin viikon sisään ihanneauto löytyikin. Pasi tutki sen historian, kävi läpi huoltokirjan ja keskusteli myyjän kanssa. Maksettuani auton, Pasi lähti hakemaan sitä Ruotsista. Paikan päällä Pasi koeajoi auton ja varmisteli, että kaikki ennakkotiedot pitivät paikkansa.  Suomen puolella Pasi katsasti auton ja hoiti kaikki paperityöt. Minun hommakseni jäi ottaa auto kotipihassa vastaan ja osallistua opastusajoon, jossa käytiin läpi säädöt ja namikat ja tankkaamisen aakkoset. Nyt olen onnellinen biokaasuauton omistaja.”

 

Tarja & VW Passat 1.4tsi Ecofuel Variant Sport 2010, Jokela

”Alun perin otin Pasiin yhteyttä kysyäkseni, mitä mahtaisi Volvo V60 tulla maksamaan kaasuversiona Ruotsista Suomeen tuotuna. Säästöä Suomen hintoihin verrattuna olisi kertynyt muutama tuhat euroa, mutta koska paikkakunnalleni tai naapuriinkaan ei ollut kaasun tankkausasemia tulossa, piti vielä tyytyä perinteiseen polttomoottoriin. Tavoitteena oli löytää hyvin varusteltu, uudehko farmari-Golf (mk7) tehokkaammalla 1.4 TSI-moottorilla ja DSG-automaatilla. Suomesta ei tahtonut sopivaa yksilöä löytyä, joten Pasi lähti hakemaan lähes saman tien komean yksilön Ruotsista ja hoiti tarvittavat paperit kuntoon. Auton luovutuksen yhteydessä Pasi opasti auton käyttöönoton kanssa ja minulle jäi enää rekisterikilpien hakeminen katsastusasemalta.

Kiitokset luotettavasta palvelusta ja nopeasta toimituksesta!”

Miika & VW Golf SC 1.4tsi 2014, Keminmaa

”Monenlaista autoliikeosaamista kokeneena yllätyin siitä miten helposti ja asiakasystävällisesti asiat voidaan parhaimmillaan hoitaa. En muista miten alunperin eksyin Bioautotuonti.fi:n sivuille, mutta siellä täytin yhteydenottopyynnön, josta koko autonhankintaprosessi alkoi. Lyhyen kartoituksen jälkeen oli selvää että Up/Citigo/Mii oli se mitä etsin ja sitten kyse oli enää oikean yksilön löytymisestä. Alunperin olin laittanut autolle kymppitonnin hintakaton, mutta lopulta alkoi olemaan selvää ettei sillä summalla saanut yksilöä, jossa olisi vakionopeudensäädin. Lopulta sopiva yksilö löytyi ja siitä tehtiin kaupat. Bioautotuonti haki auton Suomeen, jossa se luovutettiin minulle.”

Simo & Skoda Citigo CNG Elegance 2014, Helsinki

”Voin suosittella Bioautotuonnin palveluja suuresti. Kun sopiva auto oli löytynyt Ruotsista, niin homma alkoi ripeästi. Auton huoltohistoria ja kunto oli hyvin tiedusteltu ennen hakureissuun lähtemistä. Paikan päällä suoritettiin kattava auton toimintojen ja visuaalisuuden tarkastus. Joskus voi tulla pieniä mutkia matkaa autokaupoissa. Caddyssä ei peruutustutka jostain syystä toiminut koeajossa. Pasi neuvotteli sen johdosta hinnanalennuksen ja auto huollettiin Suomessa kuntoon.

Autokaupoissa usein pelkää että joutuu huijatuksi ja että hinnassa on reilusti ilmaa. Bioautotuonti toimii todella avoimesti ja hinnassa säästi sen 15% suomiautoihin verrattuna.”

 

Lauri & VW Caddy Maxi Life 2012, Lohja