Tietoa Meistä

Hei olen Pasi Vepsä ja Bioautotuonti Vepsän perustaja ja omistaja.  Olen jo vuosia puuhastellut autojen maahantuonnin parissa ja viimeisen parin vuoden aikana olen keskittynyt bioautojen maahantuontiin ja myyntiin. Itseäni bioautoissa viehättää niiden luontoystävällisyys ja taloudellisuus. Bioautolla tarkoitan vähäpäästöisiä biokaasu- ja sähköautoja ja erilaisia hybridiautoja.

Itse olen ajellut biokaasuautoilla vuodesta 2015 ja en keksi niistä mitään negatiivista sanottavaa. Toki jos jotakin pitää keksiä, niin se on tällä hetkellä kaasunjakeluverkoston rajoitteneisuus meillä Suomessa.  Toki tuokin on ongelma vain Etelä-Suomen ulkopuolella. Onneksi kaasunjakelijat, kuten Gasum on kehittämässä jakeluverkostoaan koko maan kattavaksi ja lisäksi markkinoilla on muitakin pienempiä toimijoita, jotka biokaasua tuottavat ja myyvät meille bioautoilijoille.

Suosittelen biokaasuautoja lämpimästi kaikille, joille vain tankkausasemat ovat järkevästi ulottuvilla päivittäisten ajomatkojen varrella.

Sähköautoilla on tällä hetkellä vielä samantyyppistä ongelmaa.  Julkinen latauspisteverkosto on vielä aika rajoittunut, mutta tuohonkin on toivottavasti tulossa muutos lähivuosien aikana.  Valtiovalta on asettanut kovat tavoitteet sähköautojen ja biokaasuautojen yleistymistä edistäville toimenpiteille, joten eiköhän kohta koko Suomessa pärjätä järkevästi sekä sähkö- ja biokaasuautoilla.

 

Puhtaamman Liikenteen Puolesta,

 

Pasi Vepsä

Bioautotuonti Vepsä